Aktualno

Pisarniška miza Sedi Stoj

Človeško telo je v osnovi ustvarjeno za gibanje, zato ni presenetljivo, da je statičen položaj neprijazen za zdravje ljudi. To so pokazale tudi raziskave, katerih izsledki pravijo, da dolgotrajno sedenje izjemno negativno vpliva na zdravje hrbtenice. V izogib dolgotrajnim poškodbam Vam ponujamo Mizo sedi-stoj, ki omogoča, da uporabnik med delom sedi ali po želji stoji.

Pisarniški stol ERGONOMIK V

Pisarniški stol Ergonomik V je stol z visokim naslonom. Kot vsak pisarniški stol NOBIS so tudi pri modelu ERGONOMIK oblika, funkcionalnost in ergonomija v službi dobrega sedenja. Tako ponuja vrtiljak ERGONOMIK sinhrono mehaniko, ki omogoča dinamično sedenje, s pravilno nastavitvijo odpora hrbtišča pa dosežemo pravi Body Float učinek. Občutek breztežnosti ali občutek lebdenja. Stol pomaga pri gibanju med sedenjem.

Višinsko nastavljive pisarniške mize

Zavedamo se, da sodobna poslovna oseba preživi veliko večino dneva za pisalno mizo, zato mora biti pisarniško okolje temu primerno urejeno. Držimo se načela, da je poslovni prostor urejen ergonomično in zdravju primerno. V našem podjetju izbiramo med izdelki prijaznih oblik in izdelanih iz zdravju prijaznih materialov, trudimo pa se tudi prilagoditi prostoru ter seveda delu uporabnika.