O NAS

ozadje-pisarnisko pohistvoPodjetje Nobis (Notranja) je staro komaj 15 let, vendar zelo motivirano, da se na tržišču kar najbolje predstavi. Ponujamo raznoliko ponudbo pisarniškega pohištva ter pisarniških stolov.

Svoje prostore imamo v Mariboru. Zagotavljamo in ponosni smo na obseg svojega znanja, prav tako pa stremimo k hitri odzivnosti. Poznani smo po svoji ljubezni do dela ter dobrem odnosu do kupcev.

Zavedamo se, kako pomembna je možnost izbire, zato nudimo širok program kakovostnega pisarniškega materiala. Uporabnikom ponujamo celovit prodajni servis. Pridobili smo krog zvestih kupcev, ki zaupajo v kakovost naših produktov, prav tako pa se lahko pohvalimo s prijaznostjo, ki spremlja skupno sodelovanje.

Materiali, iz katerih proizvajamo pisarniško pohištvo, so večinoma dobljeni od slovenskih dobaviteljev (iverali Lesna Slovenj Gradec, kovinske konstrukcije miz VOGA Grosuplje). Veliko izbiro med barvami ter strukturami plošč za izdelavo pohištva pa nam omogoča sodelovanje s tujimi dobavitelji in priznanimi proizvajalci plošč (EGGER, FUNDER MAX, KOSTAMONU).

Držimo se načela, da od ideje do montaže ne mine več kot 20 dni.

Pri opremljanju poslovnega prostora se držimo zakonitosti ergonomije. Tako pisarniško pohištvo postavimo funkcionalno, prilagodimo pa ga ergonomskim potrebam posameznika. Težimo k temu, da je pisarna kar najbolj uporabna ter hkrati udobna, delo uporabnika pa čim bolj učinkovito.

V našem podjetju Vam nudimo celovito pomoč pri opremljanju poslovnega prostora. Brezplačno opravimo izmero prostora in izdelamo načrt postavitve pohištva. Svetujemo Vam pri izbiri materialov ter pohištva kot takega. Izdelava pohištva je hitra, a kvalitetna. Seveda pa nudimo tudi dostavo in montažo pohištva v Vaš poslovni prostor.

Naši produkti

pisarnisko-pohistvo-nobispisarniski-stoli-nobiskonferencni-stoli-nobisstoli-za-proizvodnjo-nobisotrosko-pohistvo-nobispisarniski-dodatki-nobis

 

 

 

 

Dovolite, da izpostavimo še eno pomembno informacijo – na naše pohištvo Vam nudimo 24 mesecev garancije!

Opremili smo že mnoge pisarne v mestu. Veseli bomo, če bomo lahko pomagali tudi Vam!

Ekipa NOBIS